Online sjakktrening i Innlandet SKU

Innlandet sjakkrets ungdom har fått midler fra Gjensidigestiftelsen for 2022 og vil blant annet tilby online sjakktrening med Sheila Barth Stanford og sjakksheila.no denne våren. Treninga foregår på Zoom og på sjakksheila.no — annenhver fredag. Vi deler inn deltakerne i to grupper etter alder og nivå. (Hvis det blir veldig mange med (ca over 20) vil vi vurdere flere grupper.)

Onlinetreningen i januar er gratis slik at man kan teste ut tilbudet. Deretter må deltakerne betale 400 kroner for å bli med resten av våren. Totalt er det planlagt 9 treningsøkter for hver gruppe, det vil si vi holder på til noe ut i mai.

Vi starter allerede fredag 7. januar kl 1700 til 1830 med gruppe 1. Gruppe 1 passer for de fleste av Innlandets unge sjakkspillere.

Fredag 14. januar starter gruppe 2, også fra kl 1700 til 1830. Dette tilbudet passer for de mest ivrige og mest dyktige av våre sjakkspillere.

Det er vanskelig å si akkurat hvordan gruppeinndelingen vil bli, da det kommer an på hvem som melder seg på, men dette tar vi etter hvert.

Ta kontakt med din lokale klubb hvis du ønsker å være med. Man må være medlem i en klubb for å kunne være med.